Välityspalkkiot - tarjous!

välityspalkkio

Edulliset välityspalkkiot vuoden loppuun asti! Välityspalkkiot sisältävät ammattivalokuvaajan kuvat. Hyödynnä välityspalkkiotarjous ja tilaa meidät ilmaiselle arviokäynnille täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla suoraan Johannekselle 045 869 6810  tai Minnalle 040 560 2315 . Arvio ei sido mihinkään, vaan saat tietää realistisen hinta-arvion. Annamme aikaa juuri sinun asunnollesi.

Hinnat on voimassa alueella Helsinki-Espoo-Vantaa-Kauniainen 31.12.2018 mennessä tehtyihin toimeksiantoihin. Markkinointi voidaan aloittaa heti tai vaikka vasta tammikuussa. Hinnat sisältävät ALVin. Lisäksi vain asiakirjakustannukset. Muut asuntokoot ja kiinteistöt: kysy tarjous!

Myymme asuntosi markkinoiden parhaimpaan hintaan. Välittäjillämme on pitkä kokemus asuntokaupasta ja laaja alan ja myynnin koulutus. Toimintatapamme on tehokas, nykyaikainen ja meille esittelyt ovat aina myyntitilaisuuksia. Panostamme laadukkaisiin ammattivalokuvaajan ottamiin valokuviin, tarvittaessa myös esittelyvideoon ja todella laajaan SoMe-näkyvyyteen. Mielestämme myös yhteistyö on voimaa, joten kotisi voi myydä kuka tahansa välittäjä vinkkaamalla ostajasta meille.

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Roskapostin estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.

Lue lisää tietosuojastamme täältä