Välityspalkkiot - tarjous!

Välityspalkkio

Välityspalkkio

Edulliset välityspalkkiot helmikuun 2019 loppuun asti - sisältävät ammattivalokuvaajan kuvat! Hyödynnä välityspalkkiotarjous ja tilaa meidät ilmaiselle arviokäynnille täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla suoraan Johannekselle 045 869 6810  tai Minnalle 040 560 2315 . Arvio ei sido mihinkään, vaan saat tietää realistisen hinta-arvion. Annamme aikaa juuri sinun asunnollesi.

Hinnat on voimassa alueella Helsinki-Espoo-Vantaa-Kauniainen 28.02.2019 mennessä tehtyihin toimeksiantoihin. Välityspalkkiot sisältävät ALVin. Lisäksi vain asiakirjakustannukset. Välityspalkkio muista asunnoista ja kiinteistöistä: kysy tarjous!

Myymme asuntosi markkinoiden parhaimpaan hintaan. Välittäjillämme on pitkä kokemus asuntokaupasta ja laaja alan ja myynnin koulutus. Toimintatapamme on tehokas, nykyaikainen ja meille esittelyt ovat aina myyntitilaisuuksia. Panostamme laadukkaisiin ammattivalokuvaajan ottamiin valokuviin, tarvittaessa myös esittelyvideoon ja todella laajaan SoMe-näkyvyyteen. Mielestämme myös yhteistyö on voimaa, joten kotisi voi myydä kuka tahansa välittäjä vinkkaamalla ostajasta meille.

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Roskapostin estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.

Lue lisää tietosuojastamme täältä