Johannes Nieminen

johannes nieminen esittely

Asuntojen myynti edellyttää ammattitaitoista otetta ja laadukasta työtä. Asunnon parhaat puolet pitää tuoda esille ja hyödyntää niitä tehokkaasti markkinoinnissa ja kasvotusten asuntoa katsomaan tulleen kodinetsijän kanssa.

Minun välittämäni asunnot kuvaa ammattivalokuvaaja ja halutessasi myös video on oiva lisä markkinoinnissa. Ammattitaitoinen välittäjä on kuvaajan matkassa pohtimassa mitkä ovat visuaalisesti asunnon parhaat puolet. Harrastan valokuvausta, joten myös oma näkemykseni on aina hyväksi jo silloin kun mietimme yhdessä mitä asunnon osalta pitää huomioida ennen kuvausta.

Olen pitkän linjan ammattilainen, joten minulla on LKV-pätevyys ja alan tutkinto. Olen toiminut ensin asuntomyyjänä, sitten kiinteistönvälittäjänä, josta etenin vetämään omaa myyntitiimiä valtakunnallisessa ketjussa. Nyt toimin Oma koti Suomesta -brändin myyntijohtajana. Tärkeää on, että johtaja näyttää esimerkkiä, joten minä välitän asuntoja ja annan aikaani sinun asunnollesi.

Pitkä kokemus myynnin, asiakaspalvelun ja koulutuksen parissa takaa hyvän ihmistuntemuksen. Se on tärkeää, sillä olemme kaikki omia persooniamme ja jokainen asiakas on minulle mahdollinen asunnonostaja ja jokainen esittely on myyntitilaisuus.

Ota yhteyttä - tilaa ilmainen asuntoarvio - niin katsotaan kuinka voin auttaa. Toimialueeni on koko Uusimaa.

Terveisin

Johannes Nieminen, myyntijohtaja, LKV, LVV, KiAT

puh. 045 869 6810, johannes@omakotisuomesta.fi