Myymässä

kohdesivun karuselli1

Asunnon myynti vaatii aina aikaa ja harkintaa, eikä välittäjän valinta ole helppoa. Välittäjiä on moneen junaan. Meille sinä ja sinun asuntosi ovat tärkeät, joten tarjoamme tien huolettomaan ja helppoon asuntokauppaan asiantuntijoidemme avulla. Emme ole pelkästään välittäjiä, vaan myyjiä ja myös lakiosaajia.

Palvelumme kattaa kaiken asuntoarviosta kaupantekoon.

Aloitamme aina realistisella hinta-arviolla. Tämä on suullinen arvio, joka perustuu mm. toteutuneisiin kauppoihin, alueen tämänhetkiseen tarjontaan ja luonnollisesti asunnon tai kiinteistön kuntoon ja ominaisuuksiin. Sijainnilla on hyvin vahva ja kasvava merkitys.

Teemme markkinointisuunnitelman juuri sinun asuntosi osalta, jolloin myynti etenee suunnitelmallisesti kaupantekoon saakka. Tilaamme asiakirjat ja selvitämme kohteen tiedot mahdollisimman tarkkaan mm. haastattelemalla sinua, keskustelemalla isännöitsijäntoimiston kanssa ja selvittämällä kaavatilanteen.

Markkinointimateriaalimme ovat laadukkaat ja selkeät. Jokainen asunnonostoa harkitseva saa näistä selkeän kuvan siitä millaisesta asunnosta on kyse. Selkeytämme tätä laadukkailla ammattilaisen ottamilla kuvilla ja myös videoesittelyllä. Pohjapiirros tehdään alkuperäisen pohjapiirroksen pohjalta huomioiden tehdyt muutokset. Markkinoimme laajasti hyödyntäen perinteisten internet-palvelujen lisäksi runsaasti sosiaalista mediaa.

Emme tyydy vain esittelemään asuntoa, vaan meille esittelyt ovat tilaisuuksia myydä. Me panostamme myyntiin. Yleisesittelyjen lisäksi järjestämme joustavasti yksityisesittelyjä, jotta yksikään ostajaehdokas ei pääse karkuun. Käytämme paljon omaa vahvaa kontaktiverkostoamme, jota täydennämme koko ajan.

Meillä asuntosi myynti on aina ammattilaisen hoidossa.

Toiminta-alueemme

Pääasiallinen toiminta-alueemme kattaa pääkaupunkiseudun. Toimimme kuitenkin koko Uudellamaalla kuten esimerkiksi Sipoossa, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Kirkkonummella. Voit myös tarjota kohteita näiden ulkopuolelta, sillä kokemusta löytyy myös Lohjan, Vihdin ja Nummelan, Karkkilan, Hyvinkään, Riihimäen ja Porvoon alueilta.

Tarjoamme aikaa juuri sinun asunnollesi. Välittäjillämme vuosien kokemus asuntokaupasta ja palvelemme myös lakiasioissa. Ota yhteyttä meihin, niin mahdollistamme sinulle huolettoman asuntokaupan asiantuntijan avulla.

Tilaa ilmainen arvio