Tule meille töihin!

Tulevaisuuden kiinteistönvälittäjämme!

Oletko jo myyntikokemusta joltain alalta hankkinut myyntinainen tai -mies? Nyt sinulla on oiva tilaisuus kasvaa kanssamme kiinteistöalan ammattilaiseksi. Olet luonteeltasi kilpailuhenkinen, energinen ja positiivinen. Tarjoamme mahdollisuuden työssäoppimiseen ja olemme valmiit panostamaan sinuun ja koulutukseesi; vanhempien kollegoiden perehdytyksen lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua KiAT koulutukseen sekä samalla valmistautua LKV-tutkintoon. Palkkauksesi on provisiopohjainen + kilometrikorvaus oman auton käytöstä + matkapuhelinetu + tietokone, mutta aluksi takaamme sinulle tietyn takuupalkan. Pääset myös heti työstämään meillä olevia toimeksiantoja. Meillä kauppa käy ja tarvitsemme lisää hyviä tulevaisuuden osaajia.

Jos olet jo kannuksesi kiinteistönvälittäjän työssä hankkinut, olemme kiinnostuneet myös sinun osaamisestasi.

Yrityksemme toimipiste sijaitsee Herttoniemenrannassa. Olemme verrattain nuori kotimaan markkinoilla, mutta kokemusta ja osaamista meiltä löytyy paljonkin asuntokaupasta. Yrityksemme toimii kotimaassa Oma Koti Suomesta -brändin alla ja ulkomaan kiinteistökaupan osalta Lomakoti ulkomailta -brändin alla.

Lisätietoja yrityksestämme  www.omakotisuomesta.fi
ja Facebook: @omakotisuomesta Twitter: @omakotisuomesta Instagram: @omakotisuomesta

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille info@omakotisuomesta.fi ja soita myyntijohtajallemme Johannes Niemiselle puh: 045 869 6810

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Roskapostin estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.